Roberto Condotta

Kurzbeschreibung

Kameramann und Regieassistent

Filmografie


Kameramann
  • 2014, Frontline Battles, Tony Lee, Dokumentarfilm TV, Formasette, Kameramann
  • 2014, Wir sind das Weisses Kreutz, Markus Frings, Imagefilm, Moviemento, Kameramann
  • 2008, “Just Live Music” RAI 2, Bruno Gaburro, TV-Serie, Formasette, Kameramann
  • 2006, NY inside, Emmedue/Roberto Condotta, TV-Serie, Emmedue, Kameramann
  • 2002, Iceman:Hunt for a Killer, Brando Quilici, Dokumentarfilm TV, Brando Quilici, Kameramann

Regie Dokumentarfilm
  • 2018, Die Grosse Zinne R. Messner (dok. Backstage), Roberto Condotta, Dokumentarfilm, Moviemento, Regie Dokumentarfilm
  • 2018, “Invito al Museo” , Roberto Condotta, TV-Doku-Serie, RE-project snc, Regie Dokumentarfilm
  • 2017, “Marius, le Ali che non ti aspetti”, Roberto Condotta, Dokumentarfilm TV, RE-project snc, Regie Dokumentarfilm
  • 2015, Lightcatcher, Roberto Condotta, Dokumentarfilm TV, RE-project, Regie Dokumentarfilm
  • 2014, Bike to Art, Roberto Condotta, TV-Serie, RE-project, Regie Dokumentarfilm
  • 2014, Normandia, 6 giugno 1944, Roberto Condotta, TV-Reportage, RE-project, Regie Dokumentarfilm
  • 2013, “Quanto valga il Tempo lo dice la labile Ombra – Meridiane in Alto Adige”, Roberto Condotta, Dokumentarfilm TV, RE-project, Regie Dokumentarfilm
  • 2011, “ IL TIBET SOTTO IL CIELO DELL´INDIA” reportage sui Tibetan Children Villages, Roberto Condotta, TV-Reportage, RE-project/Mediaart, Regie Dokumentarfilm
  • 2010, ”ARCHEOPARC - una porta sul passato, Roberto Condotta, Dokumentarfilm TV, RE-project, Regie Dokumentarfilm
  • 2010, “SIAMO TRA VOI” storie di emarginazione, Roberto Condotta, Dokumentarfilm TV, RE-project, Regie Dokumentarfilm
  • 2009, “Il Castello delle Sterline” , Roberto Condotta, Dokumentarfilm TV, Architria, Regie Dokumentarfilm
  • 2009, “Namasté Doctor” NEPAL, Roberto Condotta, TV-Reportage, Easy video, Regie Dokumentarfilm
  • 2006, Siberia terra addormentata, Roberto Condotta, TV-Serie, Emmedue, Regie Dokumentarfilm
  • 2004, “CHOGORI - la Grande Montagna”, Roberto Condotta, Dokumentarfilm TV, Architria, Regie Dokumentarfilm

Regie Werbung/Videoclip
  • 2016, "Con i Sogni si diventa Grandi", Roberto Condotta, Werbespot, RE-project snc, Regie Werbung/Videoclip

Ausbildung

  • 2006, UPAD (Tonino Curagi) Bolzano, Documentary today
  • 2005, UPAD (Maurizio Nichetti) Bolzano, Script Writing
  • 1982, ICEEF Bolzano, Operatore/regista